Korte berichtjes

Lancering Risicoklassenindeling Digitale Veiligheid Een cyberincident kan grote gevolgen hebben. Toch is digitale veiligheid bij veel ondernemers een ondergeschoven kindje. Daarom is er nu de Risicoklassenindeling Digitale Veiligheid.


Zero Trust bij cybersecurity

Cybersecurity was een uitdaging op kantoor, werd het bij het thuiswerken en zal het ook zijn bij het hybride werken. Lotte de Bruijn van Smart WorkPlace partner NLdigital adviseert daarom ‘Zero Trust’ in haar blog.


Horizon Report over informatiebeveiliging

Het Horizon Report beschrijft de belangrijkste trends en opkomende technologieën en praktijken die van invloed zijn op het (hoger) onderwijs. Dit jaar is het rapport aan één thema gewijd: informatiebeveiliging.


Alle opgaves in 2023 een digitale tweeling

“Alle opgaves waaraan we werken, hebben in 2023 een digitale tweeling”. Dat is de ambitie die Smart WorkPlace partner Heijmans heeft omarmd en waar het bedrijf elke dag hard aan werkt.


High Tech Campus wordt eerste Living Lab voor autonome drones in Europa

Op de High Tech Campus in Eindhoven mag straks als eerste plek in Europa getest worden met autonome drones. Er wordt onder meer getest met het bezorgen van post, pakketjes en maaltijden.