SWP-partners vallen in de prijzen

Twee Smart WorkPlace-partners hebben Futureproof Awards gewonnen. Strukton Worksphere werd uitgeroepen tot Digitaal Bouwbedrijf van 2020 en Joyce van de Velde van Croonwolter&dros tot Building Futureproof Vrouw 2020.

Joyce van de Velde is manager Smart Buildings bij Croonwolter&dros. Ze reageerde opgetogen op de uitverkiezing tot Building Futureproof Vrouw 2020: “Een prachtige afsluiting van een jaar waarin ik me met mijn team hard heb gemaakt om de gebouwde omgeving duurzamer, slimmer en gezonder te maken. Erg mooi ook om het grote aantal genomineerden in deze categorie te zien! Heel veel andere vrouwen in deze sector zetten zich namelijk in voor gezonder en slimmer vastgoed.” In de categorie Building Futureproof Vrouw 2020 ging het om voortrekkers in het toepassen van digitalisering, technologie, open innovatie, duurzaamheid en of circulariteit zodat een beter gebouwde omgeving ontstaat. De volledige lijst van de tien genomineerden in deze categorie vindt u hier.

Hoofd IT Joop Bosman nam namens Strukton Worksphere de award voor Digitaal Bouwbedrijf in ontvangst. Hij legde uit waar de verkiezing vandaan kwam: “We zijn al zo’n tien jaar bezig met het doorontwikkelen. Met een combinatie van een Internet of Things-platform, pratende gebouwen, digital twin en BIM waardoor het plaatje compleet wordt. We hebben ook de gelegenheid gekregen van onze board om dit te doen, zonder dat we daar meteen een commercieel succes van hoefden te maken.” Op de LinkedIn-pagina van Strukton Worksphere vindt u een video van de prijsuitreiking. De volledige lijst van de elf genomineerden in deze categorie vindt u hier.

De prijzen werden uitgereikt tijdens het Real Estate Futureproof event, dat van 19 tot en met 21 januari online plaatsvond.