Beyond Eyes gelanceerd tijdens Werken in de Toekomst

Op 9 februari bundelden Heijmans en CSU hun krachten en lanceerden Ton Hillen (Voorzitter Raad van Bestuur Heijmans) en John van Hoof (Voorzitter Raad van Bestuur CSU) tijdens het event Werken in de Toekomst samen Beyond Eyes.

Beyond Eyes: Building Happy People. Beyond Eyes is ontstaan vanuit het grotere geloof dat duurzame gebouwen bijdragen aan een gezondere wereld en tevens zorgdragen voor het welzijn van de mensen die er verblijven. Zo staat Beyond Eyes voor een totaaloplossing voor slim gebouwbeheer, waarin een krachtige bundeling wordt gemaakt van kennis en kunde om zo een gezonde, comfortabele en duurzame (werk)omgeving mogelijk te maken. Het gebruik en de beleving van je gebouw wordt verbonden aan slimme technologie. Hierin staat de ervaring van de pandgebruiker centraal. Verder reikend dan het menselijk oog kan zien, wordt dit middels sensoren, data, inzichten en advies van de experts van Beyond Eyes mogelijk gemaakt. Zo wordt inzichtelijk waar moet worden schoongemaakt, wat de bezetting en benutting is van ruimtes, waar de luchtkwaliteit geoptimaliseerd moet worden en energie bespaard kan worden. Kortom, de diensten van Beyond Eyes fungeren als de slimme ogen van jouw pand. De toekomst van werken verandert Momenteel zijn gebouwen tijdelijk niet of minimaal bezet, waardoor het moment daar is om te investeren in oplossingen die bijdragen aan een veilige en gezonde omgeving. Het gebruik van gebouwen staat in directe verbinding met het technische beheer daarvan. Gebouwen worden meer ingericht volgens het ‘activity based working’ principe, waarbij gekeken wordt naar de activiteit die in het gebouw plaatsvindt. Er komt steeds meer vraag naar integrale smart building oplossingen. Met Beyond Eyes worden werkomgevingen gezond en toekomstbestendig gemaakt. Daarin staat de mens centraal met oplossingen in een ecosysteem van partners. De diensten van Beyond Eyes Tijdens de lancering kwamen ook de verschillende diensten van Beyond Eyes uitvoerig aan bod. De diensten van Beyond Eyes lenen zich voor elk type gebouw, zoals kantoren, musea, universiteiten, ziekenhuizen, stadions en andere instellingen. Beyond Eyes heeft de ambitie om in de toekomst verder uit te breiden met andere diensten, nieuwe partners kunnen gemakkelijk gebruik maken van de technologie.

  • BE Equipped: een veilige en goed ingerichte (werk)omgeving passend bij de activiteiten en het gebruik van het pand, zodat er efficiënter en effectiever gewerkt kan worden.
  • BE Vital: een gezond gebouw met comfortabel klimaat dat bijdraagt aan de vitaliteit van de gebruikers. Dit zorgt voor een lager verzuim en een hogere tevredenheid.
  • BE Clean: makkelijker, sneller en duurzamer schoonmaken op basis van daadwerkelijk gebruik zodat gebruikers een hygiënisch, veilig en fijn gevoel ervaren.
  • BE Energized: duurzaam en verantwoord met energie omgaan door actief energiemanagement en het realiseren van energiebesparingen.
  • BE Safe: sturen op slim gebouwbeheer, veilige inrichting en daadwerkelijk gebruik. Zowel bezetting, benutting, hygiëne en binnenklimaat in één oplossing.

Wil je meer weten over Beyond Eyes? Neem dan een kijkje op de website. Of event gemist en graag terugkijken? Dat kan hier.