Agenda

Hierbij onder andere een overzicht van de komende activiteiten van Smart WorkPlace. Voor meer informatie en ontwikkelingen hierover volg de nieuwsberichten op www.smartwp.nl, @1SmartWorkPlace en onze LinkedIn-pagina. Of abonneer je op onze Nieuwsbrief.


30 maart

Hoe kun je als organisatie je kantoor nu al toekomstproof als werk- en ontmoetingsruimte inrichten? Daarover organiseert Smart WorkPlace partner Approxx op 30 maart de live talkshow ‘Het kantoor draait door!’. Met Kilian Wawoe, Jeroen Lokerse, Johan Verschoor, en Ruud Wanck. Voor meer informatie klik hier.


31 maart

In de zoektocht naar het ontwerp van een gezonde werkomgeving is ‘Embodied Carbon’ een blinde vlek. Daarom organiseren Interface en Smart WorkPlace op 31 maart de webinar ‘Werken in een op de natuur geïnspireerde omgeving’. Met Lieke Willems, Janneke Leenaars en Daan Bruggink. Voor meer informatie klik hier.


19 april

Dankzij IoT-oplossingen zijn slimme gebouwen een realiteit. Managers vastgoed en facility management kunnen door technologie meer dan ooit prestaties van gebouwen optimaliseren. Maar, wat is er voor nodig om gebouwen om te vormen tot een slim gebouw? Is een gebouw slim maken een goede investering op lange termijn? Op 19 april tussen 14:00 -15:30 uur organiseert Schneider Electric samen met Smart WorkPlace het Smart Building Event 2021. Onder andere spreken Ruud van der Sman, EDGE, Danielle Strating, Rabobank, Robert Rosier, TPEX. Voor meer informatie klik hier.

image

22 april

Op 22 april vindt de derde editie plaats van het Verbindingsfestival. Smart WorkPlace is als partner medeverantwoordelijk voor het onderdeel ‘Werken: een gezonde werkomgeving’. Met als sprekers onder meer de experts Nils Bonder (AM), Rob van Gemert (Spacewell), Vincent Schenkels (The Enablers) en Paul van Rijn (Gemeente Utrecht). Voor meer informatie klik hier.