Agenda

Hierbij onder andere een overzicht van de komende activiteiten van Smart WorkPlace. Voor meer informatie en ontwikkelingen hierover volg de nieuwsberichten op www.smartwp.nl, @1SmartWorkPlace en onze LinkedIn-pagina


12 maart

De NVP, het netwerk voor HR-professionals, organiseert op 12 maart in de Openbare Bibiliotheek Amsterdam het derde jaarcongres, ‘Van Digitaal naar Mensentaal; over de tech en touch kant van digitalisering'. Kijk ook op pagina 13 van deze E-zine.


13 maart

Brink Management/Advies, partner van Smart WorkPlace, organiseert samen met NEVAP, Metaalunie en De Bouwcampus, op 13 maart de bijeenkomst ‘Toekomstwaarde vastgoed’. Tijdens deze bijeenkomst draait het om de methodiek ‘Gebouwen met toekomstwaarde’. Voor meer informatie klik hier.


16-19 maart

De tweede editie van de jaarlijkse conferentie Nederland Digitaal vindt van 16 tot en met 19 maart 2020 plaats in Groningen. Kabinet, ondernemers, onderzoekers, maatschappelijke organisaties en andere overheden werken op de conferentie samen aan de doelstelling om Nederland op dit vlak koploper van Europa te maken door sneller in te spelen op het hoge tempo waarmee maatschappij en economie digitaliseren.


18-20 maart

IFMA en FMN organiseren voor de tweede keer samen de conferentie World Workplace Europe - Facility for Future. Voor meer informatie klik hier.


25 maart

Spacewell, partner van Smart WorkPlace, organiseert op 25 maart haar Ace of Space event in Amsterdam. Een niet te missen event voor vastgoed-, werkplek, en FM-leiders die actief bezig zijn met digitale transformatie. Voor meer informatie klik hier.


9 april

Hoe kunt u met vastgoed inspelen op klimaatsveranderingen? Dat komt op 9 april aan de orde tijdens de Studiedag Klimaatadaptief Vastgoed. Dagvoorzitter is Ronald Huikeshoven van Smart WorkPlace partner AM. Voor meer informatie klik hier.


28 april

Magazine #6 van Smart WorkPlace verschijnt met vele interviews, achtergrondverhalen, blogs, innovatieve rubrieken en kennis van en door het platform van Smart WorkPlace.


12 mei

Op 12 mei vindt in het NBC in Nieuwegein Fleet Mobility Live (FML) plaats, waarbij traditioneel ook de Mobiliteitsmanager van het Jaar wordt gekozen. Dit jaar mag het publiek voor het eerst ook meestemmen.


25 juni

De tweede editie van het event Campus Day wordt op 25 juni gehouden. Volg de nieuwsberichten hierover op www.smartwp.nl.


Wilt u meedoen met een van deze activiteiten? Stuur dan een e-mail naar info@smartwp.nl en laat u informeren!