Smart WorkPlace en Digitalisering

Met trots presenteert het kennisplatform Smart WorkPlace hierbij de eerste editie van haar digitale magazine, ook wel E-zine. Na in oktober 2017 gestart te zijn met het dagelijks online plaatsen van nieuwsberichten op www.smartwp.nl volgde in december 2017 het geprinte magazine dat twee keer per jaar wordt gepubliceerd – begin maart verscheen de vierde editie.


Nu is daar de welkome aanvulling van het E-zine bijgekomen. In een moderne uitvoering, snel leesbaar, een frequentie van vijf maal per jaar en op basis van thema’s opgezet. Het thema van deze eerste E-zine sluit naadloos aan bij de uitvoering van dit product: digitalisering. Een mix van relevante nieuwsberichten, een praktische case van het Van Gogh Museum met inzichten over de roadmap van FMIS naar FMBIM, een blog en enkele video’s geven een beeld van de meest recente ontwikkelingen op het vlak van digitalisering in relatie tot de smart workplace.


Bij het informatieblok Agenda leest u over de komende activiteiten van Smart WorkPlace en haar partners. Want dat is kenmerkend voor het platform: kennis wordt samen met de aangesloten partners verkregen, verrijkt en gedeeld. Opdat de toekomstige werkomgeving voor een ieder individu en iedere organisatie zo smart, gezond en circulariteit kan worden gecreëerd. De digitale ontwikkelingen spelen in dat integrale proces een voorname rol.


Het team van Smart WorkPlace

Ed Nypels, Fred Kloet, Peter Bekkering, Wietse Walinga en Wim Kooyman


Voor dagelijks nieuws volg de berichten op www.smartwp.nl


Kijk hier wie de experts zijn van Smart WorkPlace en kijk hier voor meer informatie over de partners.

Wilt u ook het E-zine ontvangen, vul dan dit formulier in.