Agenda

Hierbij een overzicht van de eerst komende activiteiten van Smart WorkPlace. Voor meer informatie en ontwikkelingen hierover volg de nieuwsberichten op www.smartwp.nl.

28 maart

Round Table 'WorkPlace Analytics'

De focus ligt bij deze Round Table op de case van Royal Philips: heden en toekomst van ‘analytics’ als stuurinstrument voor de werkomgeving. De Round Table wordt mede georganiseerd met partners Signify en WPA en wordt gehouden op de High Tech Campus in Eindhoven.


10 april

Round Table ‘Design4Coworking’

De focus ligt bij deze Round Table op het thesisrapport ‘De criteria van Coworking’ van afstudeerder Luuk Motshagen. De vraag op tafel is ‘Wat is de impact hiervan op het design van een Commercieel Coworking Concept?’ (CO3). De Round Table wordt mede georganiseerd met partners Flokk, en Tarkett en ook bij Flokk aan de Blaak in Rotterdam gehouden.


24 april

Round Table ‘Groene waterstof voor Mobiliteit en Vastgoed’

De focus ligt bij deze Round Table op de gebruiksmogelijkheden van groene waterstof. Expert Arjan de Putter verzorgt de introductie. Het doel van deze Round Table is een gezamenlijke conclusie over de toekomst van de mogelijkheden voor gebruik van waterstof in de zakelijke mobiliteit en vastgoed. Ter inspiratie zal een waterstofauto aanwezig zijn en kan een waterstofvulstation bekeken worden.


29 mei

Round Table ‘FMBIM voor musea’

Show Me! Partner Van Gogh Museum zet met Smart WorkPlace de volgende stap in haar roadmap. Met een sterke focus op toepassing van FMBIM door musea. Dit keer zullen daarom ook andere musea aanschuiven.


20 juni

Campus Day

Samenwerken, digitalisering, studeren, valorisatie, wonen, recreëren, participatie, omgevingsplannen, huisvesting, circulariteit en gebiedsontwikkeling. Allemaal innovaties op en rondom campussen van universiteiten en bedrijven. Wat betekenen deze innovaties voor de gebruikers op een campus? Hoe kunnen gebruikers optimaal samenwerken? Hoe wordt huisvesting het beste voor gebruikers georganiseerd en gefaciliteerd? Hoe wordt de campus een echt inspirerende omgeving?

Smart WorkPlace organiseert samen met haar partners Aestate, AT Osborne, Royal HaskoningDHV en Twynstra Gudde dit congres in het Koningsbergergebouw op het Universiteitscomplex in Utrecht.3 oktober

WorkPlace Day


Wilt u meedoen met een van deze activiteiten? Stuur dan een e-mail naar info@swp.nl en laat u informeren!