3 OKTOBER 2019
WORKPLACE DAY MET ALS THEMA RETURN ON WORKPLACE

Welke invloed heeft de werkomgeving op de gezondheid van medewerkers? En wat is de ROI? Hierover organiseert Kennisplatform Smart WorkPlace op 3 oktober de WorkPlace Day 2019 met als thema ‘Return on WorkPlace’

Gezondheid is één van de meest dierbare dingen die we elkaar graag toewensen. Tegelijk is het helaas ook een van de meest kwetsbare dingen, want zo heeft bijvoorbeeld liefst 16% van de werknemers burnout-klachten (zie link naar NOS) en is het met de fysieke gesteldheid van de werknemers niet veel beter. Welke invloed kan de werkomgeving hebben op de gezondheid van de medewerkers? Wat werkt wel goed en wat niet? En wat is de ‘return on investment’ hiervan?

Tijdens de WorkPlace Day ontmoet je 200 professionals die zich bezig houden met de werkomgeving vanuit de vakgebieden WorkPlace Management, HR, Real Estate, Facility Management, Mobiliteit, Maintenance en IT. De organisatie zorgt voor een evenredige verdeling van doelgroepen. Laat je inspireren in een van de duurzaamste en slimste gebouwen van Nederland: Edge Olympic in Amsterdam (https://edge-olympic.com/).


Keynotespreker Jeroen Pronk, manager Samengezond bij zorgverzekeraar Menzis.


WorkPlace Day heeft een uniek programma samengesteld waarbij je zelf de reis kan bepalen langs inspirerende thema’s zoals Healthy People, Circulair, Healthy Culture, Technology en Coworking. Dagvoorzitter is Vincent le Noble. Tijdens WorkPlace Day zijn er keynotes van Patrick van Hees over Happiness, van Frank van Massenhove over Return on WorkPlace en van Jeroen Pronk over Health en met maar liefst vier workshoprondes is een dag vol kennis en inspiratie gegarandeerd. Kennis en inspiratie die je na WorkPlace Day in je eigen organisatie kan toepassen!


Inschrijven kan hier. Neem je een collega vanuit je organisatie mee? Bijvoorbeeld je HR-collega? Of je IT-manager? Dan krijg je vanzelfsprekend nog meer draagvlak en kennis in je organisatie, maar ook nog eens een mooie korting voor deelname.