Community

Bij het ontwikkelen van nieuwe werkomgevingen wordt steeds vaker gekeken naar de kracht van communities. Daarom heeft deze tweede E-zine van Smart WorkPlace het thema ‘Community’.


Ook bij innovaties op campussen krijgen communities steeds meer aandacht. Niet voor niets was ‘Community’ dan ook het thema tijdens het event Campus Day dat Smart WorkPlace samen met haar partners Aestate, AT Osborne, Royal HaskoningDHV en Twynstra Gudde op 20 juni jl. organiseerde. Een verslag in tekst en beeld van Campus Day is in deze E-zine opgenomen.


Community is ook een belangrijk aspect bij het ontwikkelen van Coworking-concepten. Over dit onderwerp organiseerde Smart WorkPlace de Round Table ‘Design4Coworking’ waarvan ook een verslag in deze E-zine. Aan deze Round Table deden onder andere de partners Flokk, Solved., Tarkett en Vitra mee.


Community heeft inmiddels zoveel gewicht gekregen dat de vereniging Community Managers Nederland (CMNL) sterk aan het groeien is. Hierover een bericht in deze E-zine.


In deze E-zine ook de aankondiging van WorkPlace Day op 3 oktober a.s. in Edge Olympic in Amsterdam. Coworking in relatie tot gezondheid is een onderdeel van dit event dat als thema ‘Return on WorkPlace’ heeft. In dat licht bezien vormen communities in meer dan één opzicht een vitale factor voor de moderne werkomgeving. Via de hyperlinks in dit bericht leest u meer over het programma en kunt u zich inschrijven.


Bij het informatieblok Agenda leest u over de komende activiteiten van Smart WorkPlace en haar partners. Want kennis wordt samen met de aangesloten partners verkregen, verrijkt en gedeeld. Opdat de toekomstige werkomgeving voor een ieder individu en iedere organisatie zo smart, gezond en circulariteit kan worden gecreëerd.

Wilt u de eerste E-zine over ‘Digitalisering’ nog teruglezen? Dat kan via deze link.


Eind oktober verschijnt magazine #5 van Smart WorkPlace. De eerder verschenen edities kunt u nog eens doorbladeren via onderstaande links.

Magazine 1

Magazine 2

Magazine 3

Magazine 4


Het team van Smart WorkPlace

Ed Nypels, Fred Kloet, Peter Bekkering, Wietse Walinga en Wim Kooyman


Voor dagelijks nieuws volg de berichten op www.smartwp.nl, @1SmartWorkPlace en onze LinkedIn-pagina.


Kijk hier wie de experts zijn van Smart WorkPlace en kijk hier voor meer informatie over de partners.


Wilt u ook het E-zine ontvangen, vul dan dit formulier in.